## DRAFT PROGRAM

8:30AM	Registration Table Opens	Sponsored by Washington State University
8:30AM	Morning Networking (40 mins)	Sponsored by Paine Field
9:00AM	Program Begins Opening Remarks • Emily Wittman AFA President & CEO	
9:30AM	<ul><li>Opening Keynote (15 mins)</li><li>Government Official</li></ul>	
9:45AM	<ul> <li>Aerospace Market Outlook (45 min)</li> <li>Wendy Sowers Director, Market Forecasting and Analysis - Boeing Commercial Airplanes</li> </ul>	
10:30AM	Networking Break (30 min)	
11:00AM	<ul> <li>Expert Panel: Innovation Clusters (45 min)</li> <li>Washington state is leading a multi-year innovation cluster development program to help promising industry sectors assemble the ingredients they need to grow, such as access to capital, the latest research and support for entrepreneurs. Hear from 4 of the clusters in Advanced Manufacturing, Clean Technology, EDGE Computing, and Sustainable Aviation.</li> </ul>	
11:45AM	Lunch Break (35 min)	
12:20 PM	<ul> <li>Fireside Chat (25 min)</li> <li>Bill K. Director of Diversity, Equity &amp; Inclusion – Blue Origin (invited)</li> </ul>	
12:45 PM	Expert Panel: Investor Insight (45 min)	

	<ul> <li>VC funding in aerospace and defense reached \$10 Billion last year, led by corporate venture investors. Hear from three CVC leaders about their investment priorities and how startups and entrepreneurs can work with them to solve some of our industry's toughest challenges.</li> </ul>	
1:30PM	<ul> <li>Work Session (30 min)</li> <li>Make your voice heard. Engage in three in-depth work sessions with your fellow aerospace leaders to share best practices, identify new partners, and generate solutions to the challenges facing your business.</li> </ul>	
2:00PM	Networking Break (30 min)	
2:30PM	<ul> <li>Expert Panel: Workforce Strategies (45 min)</li> <li>There are twice as many job openings in aerospace than before the pandemic and not nearly enough supply. Hear from three aerospace leaders on their strategies to engage youth and entry- level workers in on-the-job training.</li> </ul>	
3:15PM	Afternoon Keynote (20 min)	
3:35PM	Awards Ceremony (20 min)	
3:55PM	Closing Remarks (5 min) • Emily Wittman AFA President & CEO	
4:00-5:30PM	Closing Reception	